AvaliaçÔes de Old Scuola Rotterdam

AvaliaçÔes recentes

4.0
Noah
16 abril 2023

I usually really like your pizza but tonight the taste of the Margherita was off, extremely salty, difficult to eat! Pity

Tom van eijk
20 março 2023

Top pizza, snel klaar

Michiel
19 março 2023

Zeer goed en lekkere pizza’s. De beste in Rotterdam!

Paul Veldhuijzen
6 março 2023

Best pizza margaritha in town!

Michiel
5 março 2023

Heerlijk gegeten en het was op tijd klaar om opgehaald te worden

Christian
26 fevereiro 2023

Pizza's besteld en afgehaald. Mail gehad dat de afhaaltijd 10 min later zou zijn. Thuis gekomen bleek dat ipv een Marinara een Margherita was gemaakt. Ook lekker maar niet wat we hadden besteld. Volgende keer beter.

Rodjan
22 fevereiro 2023

De pizza margherita was ontzettend zoutig. Nooit meegemaakt heel vreemd.

Alfredo
11 fevereiro 2023

As an Italian customer, I am proud to rate 5 stars! Real Napolitan pizza, high quality of ingredients. Wood oven. The result is amazing!!!

Paul Diekema
6 fevereiro 2023

Old Scuola maakt hands-down de beste pizza's die ik ken - van Rotterdam, van Nederland, misschien wel van de hele wereld. Waanzinnig lekker deeg met fluffy korst, een goeie basis en heerlijke San Daniele ham. Geregeld halen we bij jullie een pizza af. Helaas is plannen niet jullie sterkste kant. Een afhaaltijd betekent echt nooit afhalen op de afgesproken tijd. 5 minuten, geen probleem; 10 minuten is ook nog acceptabel als het niet altijd gebeurt. Helaas is het meestal iets in de trant van 20 minuten. Gisteravond afgesproken om 18:30 af te halen, om 18:50 mijn pizza's gekregen - terwijl auto 20 minuten met draaiende motor en vrouw en hond buiten staat te wachten. Personeel geeft meestal bij binnenkomst aan dat de pizza's over een paar minuutjes klaar zijn, en is verder weinig schuldbewust van lange wachttijden. Dus: blijf die fantastische pizza's maken, maar doe ook wat aan jullie planning.

Noah Hoffmann
29 janeiro 2023

Top kwaliteit pizza’s, dank!

Milou
19 janeiro 2023

Op de een of andere manier kon de bestelling niet doorgaan omdat ze pas om 18u open gingen. Vreemd want ik kon vanaf 16u iets bestellen.

Paul
17 dezembro 2022

Best pizza margherita in town!

Marie
12 dezembro 2022

ik wilde eigenlijk kunnen bestellen via de site in west. Ik kon dat alleen bij centrum. Ik doe het bestellen in centrum echt niet meer. Moest eerst om en dan nog 15 minuten wachten. Jammer want de pizza is lekker.

Reacção a Old Scuola

Hoi Marie, Op de locatie in West hebben we helaas idd geen actief sitedish account. Het is in West natuurlijk wel gewoon mogelijk om binnen te lopen en pizza's te bestellen/af te halen. Je zou zelfs vooraf even kunnen bellen om je bestelling door te geven. Het telefoonnummer van West is 06 38292815. Ciao, OS

Jess
13 novembro 2022
Bas
6 novembro 2022

Lekkere pizza maar was te laat klaar

E
23 outubro 2022

Delicious! 😍

Wiktor Debowski
20 outubro 2022

Amazing, I live right next to the old scuola and I know that I will visit it more frequently!

Maria Jose
22 agosto 2022

on the auvergine pizzas, we wrote on the order that one was witout cheesse because of allergies and all of them had cheese... it obviously ruin the dinner because we could not go back to complain to the restaurant, we tried to call but the voice recording was on, so the person finished by not eating anything.. also the host girl I felt her quite rude?

Jos
31 julho 2022

We hebben 4 verschillende pizza's meegenomen. Allen heerlijk, beter worden ze echt niet. Ook de kids zijn nu om ... nooit meer Domino's.

Maria B
25 julho 2022
Mark Vermeer
24 julho 2022

Jammer extra niet zichtbaar op pizza

Denis
11 julho 2022

Zeer hoge serviceniveau, dit wordt erg gewaardeerd! Pizzas waren heerlijk!

Daniel
23 maio 2022
Atakan
27 fevereiro 2022

Fantastisch pizza’s

Silvia Budai Old Scuola
18 fevereiro 2022

Best pizza in town!!!

Thomas
31 janeiro 2022
Paul Veldhuijzen
29 janeiro 2022

Best pizza margharita in town!

Luna
17 janeiro 2022

Lekker, we waren eerder om hem op te halen dus werd hij ook eerder gemaakt.

Anna
16 janeiro 2022

Excellent as always, thank you!

Kay in t Ven
8 janeiro 2022

Al aantal keer besteld en opgehaald. is voor ons wat verder rijden maar is zo overheerlijk. 1 van de enige echte italiaanse pizza's Dit keer 1 minder onderdeel. We hadden pizza San Daniel besteld maar kregen een margarita. Ik denk dat de san daniel en rucola los wordt mee geleverd maar was helaas vergeten ben ik bang. Kan gebeuren en ga er vanuit dat dit ook netjes wordt afgehandeld. Verder alles weer perfect.

Remco
8 janeiro 2022

Super lekkere pizza’s!

Emma
18 dezembro 2021

Excellent margherita, Napoli-style. On the other, I prefer when the ham when it is cooked. We will definitely come back though!

Thomas
4 dezembro 2021
Youp van Veen
28 novembro 2021

Beste deeg en korst die ik in Nederland ken

matisa
25 novembro 2021