Bewertungen von Old Scuola Rotterdam

Neue Beurteilungen

4.0
Simone Plochg
25 Januar 2024

Onlin ebesteld maar was niet klaar toen ik kwam, over het hoofd gezien de online bestelling , moest nog extra 15-20 minuten wachten.

M. Boer
20 Dezember 2023

If I order for collection at 5:30 PM, I expect it to be ready then, so I arrive 5 to 10 minutes earlier. I was ordered to go outside again since you weren't open yet. When I came back in at 5:30 PM I was asked what I had ordered instead of my name (not bad, but strange) and only then was the order given to the kitchen. I would suggest, make the first collection time slot 5:45 PM if you cannot have an order ready at 5:30 PM. Free business tip to help you avoid disappointed customers, like me. Pizza took 15 minutes and was good.

Petros L.
11 Dezember 2023

Ik snap serieus die matige reviews op bijvoorbeeld tripadvisor niet - als je hier pizza hebt gegeten, ga je in mijn opinie nooit meer ergens anders naartoe voor pizza. Gisteren met 4 man een pizza party gehouden met pizza's van hier, was meteen een pizza event!

Lars
10 Dezember 2023

Pizza's zijn normaal altijd heerlijk, echter was deze keer het deeg onvoldoende verhit, en daardoor was de bodem erg zacht en niet eens een klein beetje krokant. Dat vonden we erg jammer

Julie
15 November 2023

Aardige bediening, omdat de afhaal bestelling 5 minuten langer duurder kregen we zelfs een gratis drankje. Super lekker gegeten!

Aniek
25 September 2023

De pizza was erg lekker zoals altijd, alleen gingen ze mijn bestelling pas maken toen ik me had gemeld. Daardoor moest ik helaas een tijdje wachten.

Tobias
31 August 2023

Kwaliteit is fantastisch. Punctualiteit kan wel beter. Ik moest nog een dik kwartier wachten nadat ik op de aangegeven tijd aanwezig was om de pizzas af te halen.

Hans
19 Juni 2023

Topping van pizza’s waren tot voor kort beter. Pizzabodem nog steeds goed

Marie
10 Juni 2023

Lekkere pizza! Ik kom terug!

Paul
1 Juni 2023

Pizza San Danielle in de nieuwe variant (zonder tomaat) is hemels!

Noah
16 April 2023

I usually really like your pizza but tonight the taste of the Margherita was off, extremely salty, difficult to eat! Pity

Tom van eijk
20 MĂ€rz 2023

Top pizza, snel klaar

Michiel
19 MĂ€rz 2023

Zeer goed en lekkere pizza’s. De beste in Rotterdam!

Paul Veldhuijzen
6 MĂ€rz 2023

Best pizza margaritha in town!

Michiel
5 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten en het was op tijd klaar om opgehaald te worden

Christian
26 Februar 2023

Pizza's besteld en afgehaald. Mail gehad dat de afhaaltijd 10 min later zou zijn. Thuis gekomen bleek dat ipv een Marinara een Margherita was gemaakt. Ook lekker maar niet wat we hadden besteld. Volgende keer beter.

Rodjan
22 Februar 2023

De pizza margherita was ontzettend zoutig. Nooit meegemaakt heel vreemd.

Alfredo
11 Februar 2023

As an Italian customer, I am proud to rate 5 stars! Real Napolitan pizza, high quality of ingredients. Wood oven. The result is amazing!!!

Paul Diekema
6 Februar 2023

Old Scuola maakt hands-down de beste pizza's die ik ken - van Rotterdam, van Nederland, misschien wel van de hele wereld. Waanzinnig lekker deeg met fluffy korst, een goeie basis en heerlijke San Daniele ham. Geregeld halen we bij jullie een pizza af. Helaas is plannen niet jullie sterkste kant. Een afhaaltijd betekent echt nooit afhalen op de afgesproken tijd. 5 minuten, geen probleem; 10 minuten is ook nog acceptabel als het niet altijd gebeurt. Helaas is het meestal iets in de trant van 20 minuten. Gisteravond afgesproken om 18:30 af te halen, om 18:50 mijn pizza's gekregen - terwijl auto 20 minuten met draaiende motor en vrouw en hond buiten staat te wachten. Personeel geeft meestal bij binnenkomst aan dat de pizza's over een paar minuutjes klaar zijn, en is verder weinig schuldbewust van lange wachttijden. Dus: blijf die fantastische pizza's maken, maar doe ook wat aan jullie planning.

Noah Hoffmann
29 Januar 2023

Top kwaliteit pizza’s, dank!

Milou
19 Januar 2023

Op de een of andere manier kon de bestelling niet doorgaan omdat ze pas om 18u open gingen. Vreemd want ik kon vanaf 16u iets bestellen.

Paul
17 Dezember 2022

Best pizza margherita in town!

Marie
12 Dezember 2022

ik wilde eigenlijk kunnen bestellen via de site in west. Ik kon dat alleen bij centrum. Ik doe het bestellen in centrum echt niet meer. Moest eerst om en dan nog 15 minuten wachten. Jammer want de pizza is lekker.

Antwort von Old Scuola

Hoi Marie, Op de locatie in West hebben we helaas idd geen actief sitedish account. Het is in West natuurlijk wel gewoon mogelijk om binnen te lopen en pizza's te bestellen/af te halen. Je zou zelfs vooraf even kunnen bellen om je bestelling door te geven. Het telefoonnummer van West is 06 38292815. Ciao, OS

Jess
13 November 2022
Bas
6 November 2022

Lekkere pizza maar was te laat klaar

E
23 Oktober 2022

Delicious! 😍

Wiktor Debowski
20 Oktober 2022

Amazing, I live right next to the old scuola and I know that I will visit it more frequently!

Maria Jose
22 August 2022

on the auvergine pizzas, we wrote on the order that one was witout cheesse because of allergies and all of them had cheese... it obviously ruin the dinner because we could not go back to complain to the restaurant, we tried to call but the voice recording was on, so the person finished by not eating anything.. also the host girl I felt her quite rude?

Jos
31 Juli 2022

We hebben 4 verschillende pizza's meegenomen. Allen heerlijk, beter worden ze echt niet. Ook de kids zijn nu om ... nooit meer Domino's.

Maria B
25 Juli 2022
Mark Vermeer
24 Juli 2022

Jammer extra niet zichtbaar op pizza

Denis
11 Juli 2022

Zeer hoge serviceniveau, dit wordt erg gewaardeerd! Pizzas waren heerlijk!

Daniel
23 Mai 2022
Atakan
27 Februar 2022

Fantastisch pizza’s

Silvia Budai Old Scuola
18 Februar 2022

Best pizza in town!!!

Thomas
31 Januar 2022
Paul Veldhuijzen
29 Januar 2022

Best pizza margharita in town!

Luna
17 Januar 2022

Lekker, we waren eerder om hem op te halen dus werd hij ook eerder gemaakt.

Anna
16 Januar 2022

Excellent as always, thank you!

Kay in t Ven
8 Januar 2022

Al aantal keer besteld en opgehaald. is voor ons wat verder rijden maar is zo overheerlijk. 1 van de enige echte italiaanse pizza's Dit keer 1 minder onderdeel. We hadden pizza San Daniel besteld maar kregen een margarita. Ik denk dat de san daniel en rucola los wordt mee geleverd maar was helaas vergeten ben ik bang. Kan gebeuren en ga er vanuit dat dit ook netjes wordt afgehandeld. Verder alles weer perfect.

Remco
8 Januar 2022

Super lekkere pizza’s!

Emma
18 Dezember 2021

Excellent margherita, Napoli-style. On the other, I prefer when the ham when it is cooked. We will definitely come back though!

Thomas
4 Dezember 2021
Youp van Veen
28 November 2021

Beste deeg en korst die ik in Nederland ken

matisa
25 November 2021