Beoordelingen van Old Scuola Rotterdam

Recente recensies van Old Scuola Rotterdam

4 sterren na 201 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s kwamen 35 min later aan dan gepland, wat niet eens zo erg zou zijn geweest als dat het enige was. De pizza’s waren koud, we hebben ze nog moeten opwarmen in de oven. Ik had een pizza met rucola, maar de rucola was er niet. Het bier wat we hadden besteld was besmeurd met pesto. We kunnen begrijpen dat het druk is geweest en dat er wel eens iets fout kan gaan. Maar toen we wilde bellen over het bovenstaande werd er tot 2x toe niet opgenomen. Daarnaast waren het wel lekkere pizza’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was van heel goede kwaliteit. Helaas was het 20 minuten later dan beloofd en gewoon koud.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte pizza's, netjes geholpen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Rotterdam

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al lange tijd fan van Old Scuola en de pizza’s waren weer heerlijk! Het chocolade toetje was een beetje klein maar wel erg lekker. Helaas waren de toppings op de pizza allemaal naar een kant geschoven, waarschijnlijk doordat de bezorger de doos scheef heeft gehouden... hierdoor was het een beetje een zooitje om te eten. Jammer :(

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken waren goed, was een lekkere pizza alleen was hij koud bij bezorging. De bezorging was sws te laat dus ik denk dat het daarmee te maken had.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza heerlijk(beetje koud), als altijd. Bezorging 1 uur later dan beloofd ook zoals eerder gebeurde....

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was nog net niet koud...

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza’s in town! Excellent service.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer (20 min) voordat de pizza’s bezorgd werden, dat is op zich niet erg. Jammer was wel dat de pizza’s (daardoor?) veel minder warm waren dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fantastische kwaliteit pizza’s van jullie gewend (de half afgebakken bezorgpizza’s van de vorige lockdown, daar gingen we weer voor), maar deze die we nu kregen waren nat, slap, en vielen uit elkaar :( jammer!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de pizza’s van old scuola altijd erg lekker, maar deze keer werden de pizza’s lauw afgeleverd... toch erg jammer.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld in deze tijd en de kwaliteit is net zo goed alsof je in het restaurant zit. Helaas één min punt, we hadden meer dessert moeten bestellen..!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good pizza! The dough is so soft like a bread and the filling is full of flavor.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was prima, maar de bezorging ruim een half uur te laat en zelfs een uur na de door mij aangegeven tijd.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker zoals ik gewend ben. Alleen de pizza was helemaal afgekoeld en niet meer warm te noemen. Misschien dat ik de laatste bezorging was. Maar op deze manier zal ik niet meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was 30 minutes late.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 8 ; geleverd om 8:35

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging niet goed. Bezorger had 4 dozen bij zich, maar hij moest uitzoeken welke voor ons waren door de dozen te openen en zijn bon te raadplegen. Ik had een funghi en een puntpaprika besteld, maar alleen de paprika leek aanwezig. Hij gaf me die, alhoewel hij twijfelde, en zei dat hij snel terug ging naar Old Scuola om de funghi op te halen. We zijn inmiddels met de eerste pizza begonnen want we wilden hem niet verder af laten koelen. Bezorger was binnen 6 minuten terug met twee (nieuwe?) dozen waarop ditmaal wel mijn initiaal 'D' stond. Op de eerste dozen stond niets. Toen bleek dus dat ook de eerste pizza niet de juiste was, dat was bij nader inzien waarschijnlijk een bufala. Maar toen waren we al begonnen met eten en konden we deze dus niet meer ruilen voor de juiste. Het lijkt me belangrijk dat ook de naam van de pizza op de doos staat, zodat de bezorger deze niet hoeft open te maken voor de deur, zeker in deze tijd niet echt handig. Had ook medelijden met bezorger, omdat he

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza's van Rotterdam, maar dan moet je er wel 2 uur op wachten...

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deeg was zeer lekker, maar de toppings waren ver te zoeken. De margaritha had zeer weinig kaas waardoor ik uiteindelijk een broodje tomatensaus heb gegeten. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de bestelling geplaatst om deze om 2230 af te halen, stap ik rond dit tijdstip binnen komen ze met een slap verhaal dat tijdens de schoonmaak het beeldscherm was uitgevallen. Toen stapte ik 25min later naar buiten met mijn bestelling en kon er eigenlijk niet eens een verontschuldiging vanaf.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It is not acceptable that a pizza ordered at 19.40 to be delivered at 21.20 arrives at 22.10. Despite the fact that we were notified that the pizza would arrive at 21.30, we can count at least 40' delay. We are your clients (both at the restaurant and delivery) almost every week and we consider your pizza the best in town. However the experience you offered last night did not reach the minimum standard expected. Such a big delay and a cold pizza is something that is not justifiable when we are more than willing to pay almost 30€ for two pizzas (included tip and delivery service). We hope this experience will not occur again. The only positive thing was the deliverer who was very nice in spite of the rain.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Napolitaanse pizza’s van Nederland. Absoluut vergelijkbaar met 50 Kalò!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk, maar wel al bijna afgekoeld bij het ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza op tijd geleverd!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar koud! Klein lekker toetje... Gr. J

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde erg lang. Maar was uiteindelijk wel lekker.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

The pizza was burnt and not enjoyable. We did take-away and therefore were not able to return. Too expensive for this! My wife and I arrived in NL 2 months ago and have eaten at at Old Scuola every week. This is the first time poor quality has occurred.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery arrived a bit later than expected. Unfortunately, most of the time when ordering pizza from home (probably due to the high number of orders you have to deal with both at the restaurant and take away) the pizza arrives lukewarm, and we even had to put it in our oven a few times. The quality is still excellent, but the experience is just not as satisfying.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud. Te laat. Pizza kwaliteit was ok. Daarom net geen twee sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veelste laat (3kwartier). Te laat komen is geen probleem maar geneens een excuse van de bezorger en of een update van de zaak is uitermaat teleurstellend! Pizza smaakt als een blok deeg. Pizza was zeer vet en nat. Service via telefoon onder de maat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sompig

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie! We bestellen normaal bij La pizza. Maar misschien was dit wel lekkerder...

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk de beste pizza van rotterdam

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur te laat (net als vorige keer), dus weer lauwe pizza. Ook was van 1 van de pizza's de korst en stukken kaas verbrand (te verbrand om te eten, niet meer artistiek)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Expected delivery time at 19.40. Actual delivery time 21.15. Only 2 beers as compensation of the delay.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Pizza in Roffa

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn altijd heerlijk maar vooral om ter plekke op te eten. De San Daniele is mijn favoriet maar werd maar liefst 25 minuten te laat bezorgd en was nog maar lauw warm en dus veel minder van smaak. Wat mij vooral stoorde was dat er geen enkel "sorry" van de bezorger volgde toen hij eindelijk, dus bijna een half uur te laat, bij mij op de stoep stond. Eigenlijk zou je zo'n bestelling moeten kunnen weigeren want je weet dan al dat de pizza niet lekker heet meer is.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was extremely slow. Would say unacceptable! It took 2:30min when i get my pizza after placing the order. Called twice the restaurant where my order is. I love very much the food - but considering not to order from old scula anymore....

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:45 besteld zou 19:40 bezorgd worden. Geen probleem, uiteindelijk een mail gekregen dat het 20:10 zou komen. Toen werden we om 20:10 gebeld dat het nog 30/40 minuten zou duren en duurde het uiteindelijk nog 70 minuten. De pizzas waren lekker maar aan de koude kant. Ik snap dat het druk kan zijn maar bel dan gelijk want 2,5 is echt abnormaal en nu hadden we eigenlijk geen keus meer omdat we pas na 1.5 uur zijn gebeld.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren prima en smaakten goed! Jammer dat de bestelling veels te lang duurde voordat het werd bezorgd en gebrek aan pro-actieve houding! De bestelling zou in ±50 minuten worden bezorgd. Na 70 minuten besloten we maar eens te bellen waar het bleef. Toen bleek onze order nog niet eens te zijn gemaakt en ze ook geen zicht hadden wanneer het bezorgd kon worden. Allemaal valide redenen (bezorger uitgevallen, drukte etc), maar waar de klant niks aan heeft. Er werd toen voorgesteld dat het mogelijk was om de order te annuleren. Het was al 20.40 toen! Ergens anders opnieuw bestellen of iets maken was ook niet echt meer een optie! Op aandringen werd de bestelling 30 minuten later alsnog bezorgd door een aardige bezorger. TIP: Bel klanten pro-actief op tijd op, als je weet dat je bestellingen niet meer aan kan. Klant domweg laten wachten en doodleuk voorstellen te annuleren als de klant vraagt waar de bestelling blijft, dat KAN GEWOON ECHT NIET! Let eens op en wees professioneel!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige pizza, perfecte bezorging netjes op tijd. Top

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was 10 minuten later dan aangegeven. Dat is uiteraard niet zo erg, behalve dat de pizza's verre van warm waren. Dus eerst nog maar even in de oven gestopt. M'n vriendin vond haar pizza heel lekker. Ik niet, met name omdat er salami opzat voor twee, misschien wel drie pizza's. Ik vind het geen winnaar, al helemaal niet voor die prijs.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's super goede bodem je proeft de kwaliteit. Ik kom snel langs !

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was exactly on time, the delivery guy was really friendly, and the pizzas were amazing, as always. Thanks a lot, and looking forward to the next pizza!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn zoon Lèvin zei: de lekkerste pizza van de wereld! ik ga voor altijd om deze pizza zeuren! Hahah dat zegt genoeg 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza but underdone, dough still completely stretched. Still good though

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud. Groot verschil tussen eten bij jullie en het laten bezorgen.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

By far mijn favoriete pizza in town! Enige minpuntje was dat het langer duurde voordat de bestelling klaar was (10min)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alles was goed.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was smaller than before and was cold when it arrived

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza margherita besteld. De mozzarella was veels te dik gesneden en niet goed gesmolten waardoor je op een blok harde kaas aan het kauwen bent. Bodem was iets te slap, maar had wel lekkere tomatensaus.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! in eerste instantie werden we netjes gebeld dat ze 10 minuten later zouden zijn. Helaas kwamen duurde het ruim 40 minuten en moesten we zelf bellen waar ze bleven. Niet zo netjes, zeker gezien het feit dat we de bestelling begin van de middag hebben geplaatst. Dan heb je ruim de tijd om dat te plannen...

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden met veel plezier gegeten in het restaurant van Old Scuola, dus redelijk hoge verwachtingen van de bestelde pizza. Bezorging zou plaatsvinden over een uur, wat voor een bezorgrestaurant aan de hoge kant is. Uiteindelijk was de pizza helaas nog een half uur later dan gepland bezorgd. Goede ingredienten, maar de pizzas waren helemaal zompig geworden, waarschijnlijk doordat ze lang in de doos hebben gezeten voor bezorging. Pizza's waren ook aan de koude kant. Als je kwaliteit pizza wil kan je denk ik beter afhalen of in het restaurant eten.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

the order for home delivery came 40 minutes late (not the first time. before was late 1 hour). order was wrong, wrong item delivered, which created so many problems. Was assured to receive apology email, but nothing till now. Pizza is real Italian. tastes great. But service was terrible.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super fan van old scuola en genieten elke keer van hun overheerlijke pizza's. Maar de laatste keer was het helaas niet zo'n fijne ervaring. Pizza was aangebrand en ontzettend nat ☹️.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good quality and delivery was earlier than expected, which was in our case perfect. Pizza was still hot when it arrived.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdvakken zijn een indicatie maar eigenlijk kan je gerust 20min later komen. Nog nooit waren ze op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het in eerste instantie niet gezien bij het bestellen maar het zou 1 uur en 40 minuten duren voor de bestelling kwam. Ik heb een aantal keer geprobeerd te bellen om de bestelling te annuleren maar er werd niet opgenomen. Tenslotte heeft het meer dan 2 uur gekost om de bestelling te ontvangen. Dat is echt belachelijk. Of geef de klant de optie om de bestelling te annuleren of neem geen bestellingen meer aan wanneer het meer dan een uur duurt om ze te vervullen. Het eten was verder heel erg lekker zoals altijd bij old scuola!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veels te laat!! Layer ook dan aangegeven.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was 40 minutes late, but the delivery person was perfectly nice and the pizza was delicious.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

I had to wait about 30 minutes after the designated pickup time before i was able to pick up the order. Unfortunately I had guests over for dinner, and I had to be 30 minutes late. Hope the pickup system will work better next time.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, werd alleen wat later bezorgd en was ook al tegen lauw/koud aan. Begrijp dat dit lastig is met bezorgen, maar daar zou wat mij betreft nog een klein verbeter puntje zitten als dat mogelijk is.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud! De bezorging was een betje te lang

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer was echt niet goed deze keer

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizza was very delicious at the end and I will definitely order again. It was delayed with 30 minutes which can happen but when I tried to contact you after 20 min I couldn't reach you on the phone because it was automatically transferred to voicemail.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder dollen de lekkerste pizza van Nederland. Bodem is geniaal, heerlijke toppings.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was ouí ouí très bien! Koelt wel snel af wanneer je verder weg woont.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in Rotterdam. Super lekkere pizza's. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was weer erg goed (5 sterren) maar over de bezorging was nog best wat te wensen over: de bezorger kwam pas ~19:40 terwijl wij 19u hadden doorgegeven, ook zonder tegenbericht dat het druk was oid en zonder nieuwe ETA. En tweede punt: één pizza (puntpaprika) was heel erg gaan schuiven in de doos, dus alle toppings waren er af geschoven.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was heel vriendelijk en attent, maar de bestelling kwam om 19:00u ipv 18:40u.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered in advance specifically for delivery at 19.00, disappointed that it wasn’t delivered until after 19.45. But food was delicious as always.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I think this is the closest version to italian pizza you can find in Rotterdam. Would be nice if the dough was improved as it's a bit heavy; also , it's nice to have black cooking "spots" here and there, but you should not burn pizza to the point that it tastes bitter.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was 40 min later than advised and there is no way to receive update

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, maar bezorging was een half uur te laat en daardoor waren de pizza's al lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en de (vriendelijke!) bezorging van stipt op tijd!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd staat standaard op een uur, wat al aan de lange kant is. Maar prima, dan hou ik rekening met een uur. Mijn bestelling kwam zonder iets van een bericht echter pas na anderhalf uur en de piza was nogal koud. Ik heb eerder bij jullie besteld en toen had ik juist een warme pizza die prima op tijd kwam. Vond het dus best jammer gister.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

2 lekkere pizza’s, maar toch weer 2 veel te zwarte / verbrande pizza’s. En zeg nou niet dat dat zo hoort. Verbrand is verbrand en dan proef je alleen houtskool. Jammer.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel in het restaurant en als met thuis bezorgen heerlijk eten.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker fluffie bodem, mooie locatie, leuk personeel!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader van gemak op de website met bestellen tot levering!! De lekkerste pizza’s in Rotterdam... ik bedoel Nederland!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op een pizza

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza & top bezorg service

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had expres 's middags mijn bestelling geplaatst voor in de avond in de hoop dat de bezorgtijd daarmee min of meer verzekerd was. Helaas bleek de levering toch nog 30 minuten later. Jammer. De pizza's zelf waren ook niet helemaal wat ik er van had verwacht. De topping was prima, maar van het zachte deeg ben ik persoonlijk geen fan. Kwestie van smaak. Succes met jullie zaak! Hopelijk komen jullie de coronatijd goed door, want het concept vind ik erg leuk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk net als altijd! Brood uit de oven was nog niet helemaal gebakken, rouw deeg in het midden.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lief bezorgmeisje ;)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en super service! Love this place!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

smaken zijn absoluut goed, alleen deze keer was de pizza bodem te zacht/slap en niet goed gesneden, waardoor alles stukken in midden aan elkaar vast bleven hangen. icm de slapheid, kreeg ik hem zelf ook niet goed gesneden of los gescheurd. het werd een rommeltje. niet verwacht deze keer. heb een foto genomen voor de zekerheid, om evt. als bewijs aan te leveren. kom graag bij jullie, want zijn zeker lekkere pizza's. deze keer niet geslaagd en niet verwacht.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Margerita en Salame Picante gegeten in de auto onderweg naar het strand. Old Scuola is altijd en overal goed!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een beetje te koud, zelf moeten opwarmen. Vorige keer ook al...

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Ook heel fijn dat we de live locatie van de bezorger konden volgen via WhatsApp.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen en ophalen van de pizza was top. Op tijd klaar. De pizza zelf viel jammergenoeg tegen, omdat hij heel donker was aan de onderkant en nogal verbrand smaakte. Ik heb hem uiteindelijk maar voor de helft opgegeten. Ik heb dit via dm op Instagram gedeeld met oldscuola met een foto erbij. Ik heb vaker bij jullie gegeten en toen was het eten echt super, dus ik denk dat het dit keer gewoon niet helemaal goed is gegaan. Wel jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

delicious pizza! as always

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food and service!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er weer van genoten! Heerlijk 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was 30 min later than the email said and no confirmation of 'your order is on the way' or similar. That would have been nice. Pizza tasted good but was a bit cold and a bit too soft in the dough (not crispy) for my taste.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took almost 1,5h to get delivered on a Saturday, but it was worth the wait. The best pizzas in Rotterdam. I recommend this place

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paid 30 euros for 2 pizzas, and they arrived cold, 20 min late (and 1h30 after ordering). I was told to put them in the oven for 5 min, before they would be ready to eat. So had to first heat up the oven and wait even longer to have my reheated pizza. Pretty pointless takeaway.. .

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's; goede bodem, heerlijke kaas, gegrilde groenten niet zompig. Temperatuur bij aflevering was alleen iets te laag, maar na even in de oven alsnog heerlijk gegeten

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizza van Rotterdam !!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's . Wanneer zelfs de kinderen hysterisch zijn over eten is een recensie zeker een moetje

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen maand drie keer pizzas gehaald bij jullie. Helaas twee keer een oneven doorbakken korst gehad. Eenmaal zat er echt een grote klomp 'rauw' deeg in de korst, andere keer was het een kleiner strookje waar het net niet helemaal gaar was. Erg jammer want zo een hap gistig deeg verpest toch een beetje de ervaring van een verder fenomenale pizza. De toppings (ik heb de salami, melanzane en funghi gehad) waren heerlijk, duidelijk goede producten, de tomatensaus was rijk en smaakvol, de kaas perfect romig en het deeg (waar gaar) lekker luchtig. Heel jammer van de inconsistentie alleen! Service en vriendelijkheid overigens top, snel, en duidelijk, zowel bij afhalen als bezorgen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Bestelling mooi op tijd en nog lekker warm

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order arrived 1h after the expected time. We have been thirsty all night and we didn't digest the pizza, feeling both not good in the morning after. I was a big fan of your pizza, but perhaps it's better when you eat at your restaurant.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza aż always but it was 40 minutes late and they forgot a part of the order

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en gesmuld van de tiramisu. Snel geleverd ook!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede levering. Fijn dat ik de chauffeur live kon volgen via whatsapp!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en de lekkerste pizza van rdam!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en volgens afspraak bezorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd pas anderhalf uur na bestellen bezorgd (half uur later dan gecommuniceerd en zonder bericht van vertraging). Daarbij was de pizza zompig, lag er een laagje water op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was zoals altijd buitengewoon grandioos, het blijft me elke keer weer verbazen! De mensen zijn ook erg aardig, en de service was goed :)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren erg lekker. Een goede variant op de dunne platte pizza's. Dit maakte de wachttijd ruimschoots goed (ophaalpizza zou vlg. website om 19:35 klaar zijn. Bij aankomst om 19:35 en na wat wachten bleken ze nog te moeten worden gebakken).

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische pizza!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's super lekker maar eigenlijk al te ver afgekoeld bij bezorging. Daarom oven aanzetten en nog even op warmen en dan is het super.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren waanzinnig lekker. Echt verrassend anders dan de traditionele pizza's. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heerlijke desserts. We moesten op vrijdagavond 15 mei echter twee uur wachten voordat we onze pizza konden nuttigen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza kon iets warmer maar was heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken heerlijke pizza’s! Niet te doen zo lekker! Helaas deze keer minder. Erg vettig, de kaas niet gesmolten en het deeg nog niet helemaal gaar. Zal door de drukte zijn gekomen. Volgende keer beter

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor de eerste keer besteld na een gouden tip. Heerlijke pizza's bezorgd op tijd en een lekker koud verrassingsbiertje. Echt een aanrader! Heb in tijden niet zo lekker pizza gehad!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you for the delicious meal and friendly delivery. We miss the restaurant and this really lifted our spirits!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer super. elke keer een feestje. Ben vooral heel blij door de kwaliteit van het geleverde. En ga aub door met de verkoop van het brood; dat helpt me door de lockdown heen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Kwaliteit pizza is top, heerlijke deeg en bezorgservice uitstekend. Zo fijn om een echte pizza ook thuis te kunnen eten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bovengemiddeld goede pizza voor iets wat thuis bezorgd kan worden.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee lekkere pizza's, op tijd klaar. Voor mij werkte het bestelformat prima.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You guys forgot the arugula for the San Daniele pizza again :(

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Would give 4.3 stars. Excellent service. Easy to pay, collection seamless, and Covid friendly. Food was great. Perfect temperature. Dough amazing. Good quantity of toppings. Overall very very enjoyable experience. Only criticism was that the mozzarella didn’t taste as high quality as the rest of the ingredients. Thank you, we will be back

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Pizza and Tiramisu' in town. Excellent service too!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza's waren lekker. Alleen het was bij de deur erg onduidelijk hoe het afhalen was. Ook werd na 20 minuten duidelijk dat iets mis was gegaan bij de bestellingen online. Dat kan natuurlijk gebeuren. De mensen die buiten aan het wachten waren , hadden hierover eerder geïnformeerd kunnen worden.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza's waren lekker. Alleen het was bij de deur erg onduidelijk hoe het afhalen was. Ook werd na 20 minuten duidelijk dat iets mis was gegaan bij de bestellingen online. Dat kan natuurlijk gebeuren. De mensen die buiten aan het wachten waren , hadden hierover eerder geïnformeerd kunnen worden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super fast, super yummy. most delicious pizza of rotterdam

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de beste pizza uit de omgeving

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de pizza voor het eerst geprobeerd. Het was me bekend en het staat ook op de doos dat het alles behalve een pizza is die men kent. Dat klopt voor mij ook. De pizza was niet slecht en kwaliteit was ook wel goed, en de leuk gekozen groenten op mijn vegetarische pizza, de rand was mooi voluminieus maar niet krokant, ook de bodem was niet krokant. Dit is natuurlijk heel persoonlijk want als ik een pizza eet, die ik alleen maar van de italiaan eet normaliter, (je gaat ook geen Indisch eten bij een Turk) dan laat ik die altijd een minuutje langer erin omdat ik juist krokant lekker vindt. Maar goed, velen zullen jullie pizza wel heel lekker vinden want jullie zijn behoorlijk populair dus gelukkig hoef je het niet van mij te hebben, maar voor mij persoonlijk is dit niet echt een pizza maar meer een stuk brood waar ingrediënten op liggen. Maar, ook al is de kans klein, dat ik nog een keer een pizza van jullie zal bestellen en eten, zal ik jullie waarschijnlijk nog wel ee

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food, on time delivery!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed! Overheerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wat een sensatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd, heerlijk en ludiek met de wc-rol erbij! Warm aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi :) Allereerst bedankt voor de pizza's uiteraard. Helaas viel het niet bij iedereen in de smaak. We hadden verschillende pizza's besteld waarvan één veel te veel olijfolie bevatte. Verder was de smaak van de andere drie prima alleen vonden we de pizza's over het algemeen te zacht. Ik neem aan dat dat de manier van maken is bij Old Scuola maar ik kan mij herinneren dat ze niet ZO zacht waren bij jullie. Succes & stay safe

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s & heerlijke desserts! Bezorging = top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. En bedankt voor de extra rucola! Tot ziens!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen parmesan op parmiggiano pizza? margherita pizza was okay delivery took 1,5 hour

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was natuurlijk niet so goed als direct van jullie oven. De deeg was redelijk zacht...) Maar wel nog lekker. Bedankt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en zeer op tijd geleverd. Fijn dat we jullie pizza weer eens kunnen eten. Super goede kwaliteit. Hopelijk snel weer als vanouds op locatie. Tot dan heel graag op deze manier.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten, beetje lauw

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 6 pizza's waren bij aankomst warm. Zoals altijd zijn de pizza's van Old Scuola een genot om te zien en op te eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestelden telefonisch 5 pizza's, 1 tirami su, 2 flessen primitivo. Was heerlijk allemaal en pizza zoals pizza moet smaken. DANK!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze lievelingspizza's for sure! Dit keer alleen 1.15 uur moeten wachten zonder berichtgeving. Communicatie is key ;-) Verder was het uiteraard weer smullen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de pizza's opgehaald en lekker buiten in de zon ervan genoten. Ze waren heerlijk! Ook erg vriendelijke service aan de deur.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza maar bezorging duurde bijna anderhalf uur langer dan beloofd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Genoten! Leuk, met die wc rol erbij haha.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg een fan van jullie pizza's op festivals, helaas was nu de bezorging een half uur te laat waardoor de pizza ook al koud en slap was. Hierdoor ging ook de kwaliteit van de pizza omlaag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel erg lekker van smaak vonden wij het teleurstellend hoe snel de pizza was afgekoeld, 10 minuten nadat hij uit de oven kwam.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizzas. jammer dat de Calzone niet beschikbaar was ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Stipt op tijd klaar. Sowieso aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. Bezorgd 1.5uur later dan de bestelling en 45 min later dan verwachte bezorgtijd.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza’s van Rotterdam, nu 2x besteld en in beide gevallen zeer goed bevallen. De funghi is onze numero uno.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loved it!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best pizza in Rotterdam

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en tiramisu waren top! Heerlijke verse producten, vriendelijke bezorgster èn een gratis toiletrol. Geen idee waarom maar wij vonden dit een leuk detail :-).

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen werd niet aangegeven wat de bezorgtijd zou zijn. Pas na bestellen bleek dat het anderhalf uur zou zijn. Vervolgens kwam de pizza ook nog eens een half uur later, zonder geïnformeerd te worden. 2 uur na bestelling eindelijk een bijna koude pizza. De pizza is lekker, maar is de wachttijd niet waard.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza: very good. Delivery: ordered around 21:20 expected delivery 21:50 it arrived 22:30 (I had literally just started cooking because I thought that at that point there was a problem in the order) Online ordering: I filled all the details, including address payment etc, then it gave an error. Tried again, gave an error. Turned out that the pizza I was trying to order was sold out - but it didn't show at the BEGINNING, it only gave an error at the very end (maybe this is something for SiteDish rather than for you)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over 90 minutes late.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hadden het erg druk vrijdagavond. Pizza 19.00 besteld met 20.10 als bezorgtijd. 21.00 nog geen pizza en telefonisch niet bereikbaar. We hadden inmiddels al ander eten gehaald en waren 1 klik verwijderd van thuisbezorgd voor een nieuwe bestelling maar toen werd ik om 21.44 gebeld dat de pizza’s er binnen een minuut waren. Fijn dat jullie het zo druk hadden maar nieuwe informatie na 20.10 over de bezorgtijd had prettig geweest. Eerder gemaakte bestellingen overigens een 10 voor bezorging maar deze keer was het minder.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hour waiting time during this period is acceptable however 2 hrs is too long. Even not answering our telephones was not nice at all. At the end we drove to your restaurant and picked up our own pizzas. Pizzas were very delicious like always.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar wel een uur te laat..

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kregen helaas andere pizza’s dan we besteld hadden. Pizza zelf smaakte goed, waren alleen niet heel warm meer.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, The delivery was more than 40 minutes late. I tried to call Old Scuola many many times but had no answer. Was not even sure the delivery would arrive eventually. The Pizzas were cold and I don't have an oven. I had to put them in a pan, the result : a burnt base and a cold top! Old Scuola does great Pizzas but really needs to improve its delivery service. Sadly I will most probably never order from them again. I will have to spend a confinement without napoletanese pizza and try to get used to Kaapsalon :'( Ariel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

More than One hour late with no warning and no apologies. Pizza was cold. And one thing (bread) was not delivered.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar je wacht er 30min langer op dan de aangegeven tijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, met humor bezorgd