Beoordelingen van Old Scuola Rotterdam

Recente recensies van Old Scuola Rotterdam

4 sterren na 106 reviews

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op een pizza

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza & top bezorg service

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had expres 's middags mijn bestelling geplaatst voor in de avond in de hoop dat de bezorgtijd daarmee min of meer verzekerd was. Helaas bleek de levering toch nog 30 minuten later. Jammer. De pizza's zelf waren ook niet helemaal wat ik er van had verwacht. De topping was prima, maar van het zachte deeg ben ik persoonlijk geen fan. Kwestie van smaak. Succes met jullie zaak! Hopelijk komen jullie de coronatijd goed door, want het concept vind ik erg leuk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk net als altijd! Brood uit de oven was nog niet helemaal gebakken, rouw deeg in het midden.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lief bezorgmeisje ;)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en super service! Love this place!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

smaken zijn absoluut goed, alleen deze keer was de pizza bodem te zacht/slap en niet goed gesneden, waardoor alles stukken in midden aan elkaar vast bleven hangen. icm de slapheid, kreeg ik hem zelf ook niet goed gesneden of los gescheurd. het werd een rommeltje. niet verwacht deze keer. heb een foto genomen voor de zekerheid, om evt. als bewijs aan te leveren. kom graag bij jullie, want zijn zeker lekkere pizza's. deze keer niet geslaagd en niet verwacht.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Margerita en Salame Picante gegeten in de auto onderweg naar het strand. Old Scuola is altijd en overal goed!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een beetje te koud, zelf moeten opwarmen. Vorige keer ook al...

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Ook heel fijn dat we de live locatie van de bezorger konden volgen via WhatsApp.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen en ophalen van de pizza was top. Op tijd klaar. De pizza zelf viel jammergenoeg tegen, omdat hij heel donker was aan de onderkant en nogal verbrand smaakte. Ik heb hem uiteindelijk maar voor de helft opgegeten. Ik heb dit via dm op Instagram gedeeld met oldscuola met een foto erbij. Ik heb vaker bij jullie gegeten en toen was het eten echt super, dus ik denk dat het dit keer gewoon niet helemaal goed is gegaan. Wel jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

delicious pizza! as always

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food and service!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er weer van genoten! Heerlijk 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was 30 min later than the email said and no confirmation of 'your order is on the way' or similar. That would have been nice. Pizza tasted good but was a bit cold and a bit too soft in the dough (not crispy) for my taste.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took almost 1,5h to get delivered on a Saturday, but it was worth the wait. The best pizzas in Rotterdam. I recommend this place

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paid 30 euros for 2 pizzas, and they arrived cold, 20 min late (and 1h30 after ordering). I was told to put them in the oven for 5 min, before they would be ready to eat. So had to first heat up the oven and wait even longer to have my reheated pizza. Pretty pointless takeaway.. .

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's; goede bodem, heerlijke kaas, gegrilde groenten niet zompig. Temperatuur bij aflevering was alleen iets te laag, maar na even in de oven alsnog heerlijk gegeten

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizza van Rotterdam !!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's . Wanneer zelfs de kinderen hysterisch zijn over eten is een recensie zeker een moetje

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen maand drie keer pizzas gehaald bij jullie. Helaas twee keer een oneven doorbakken korst gehad. Eenmaal zat er echt een grote klomp 'rauw' deeg in de korst, andere keer was het een kleiner strookje waar het net niet helemaal gaar was. Erg jammer want zo een hap gistig deeg verpest toch een beetje de ervaring van een verder fenomenale pizza. De toppings (ik heb de salami, melanzane en funghi gehad) waren heerlijk, duidelijk goede producten, de tomatensaus was rijk en smaakvol, de kaas perfect romig en het deeg (waar gaar) lekker luchtig. Heel jammer van de inconsistentie alleen! Service en vriendelijkheid overigens top, snel, en duidelijk, zowel bij afhalen als bezorgen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Bestelling mooi op tijd en nog lekker warm

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order arrived 1h after the expected time. We have been thirsty all night and we didn't digest the pizza, feeling both not good in the morning after. I was a big fan of your pizza, but perhaps it's better when you eat at your restaurant.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza aż always but it was 40 minutes late and they forgot a part of the order

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en gesmuld van de tiramisu. Snel geleverd ook!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede levering. Fijn dat ik de chauffeur live kon volgen via whatsapp!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en de lekkerste pizza van rdam!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en volgens afspraak bezorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd pas anderhalf uur na bestellen bezorgd (half uur later dan gecommuniceerd en zonder bericht van vertraging). Daarbij was de pizza zompig, lag er een laagje water op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was zoals altijd buitengewoon grandioos, het blijft me elke keer weer verbazen! De mensen zijn ook erg aardig, en de service was goed :)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren erg lekker. Een goede variant op de dunne platte pizza's. Dit maakte de wachttijd ruimschoots goed (ophaalpizza zou vlg. website om 19:35 klaar zijn. Bij aankomst om 19:35 en na wat wachten bleken ze nog te moeten worden gebakken).

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische pizza!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's super lekker maar eigenlijk al te ver afgekoeld bij bezorging. Daarom oven aanzetten en nog even op warmen en dan is het super.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren waanzinnig lekker. Echt verrassend anders dan de traditionele pizza's. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heerlijke desserts. We moesten op vrijdagavond 15 mei echter twee uur wachten voordat we onze pizza konden nuttigen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza kon iets warmer maar was heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken heerlijke pizza’s! Niet te doen zo lekker! Helaas deze keer minder. Erg vettig, de kaas niet gesmolten en het deeg nog niet helemaal gaar. Zal door de drukte zijn gekomen. Volgende keer beter

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor de eerste keer besteld na een gouden tip. Heerlijke pizza's bezorgd op tijd en een lekker koud verrassingsbiertje. Echt een aanrader! Heb in tijden niet zo lekker pizza gehad!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you for the delicious meal and friendly delivery. We miss the restaurant and this really lifted our spirits!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer super. elke keer een feestje. Ben vooral heel blij door de kwaliteit van het geleverde. En ga aub door met de verkoop van het brood; dat helpt me door de lockdown heen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Kwaliteit pizza is top, heerlijke deeg en bezorgservice uitstekend. Zo fijn om een echte pizza ook thuis te kunnen eten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bovengemiddeld goede pizza voor iets wat thuis bezorgd kan worden.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee lekkere pizza's, op tijd klaar. Voor mij werkte het bestelformat prima.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You guys forgot the arugula for the San Daniele pizza again :(

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Would give 4.3 stars. Excellent service. Easy to pay, collection seamless, and Covid friendly. Food was great. Perfect temperature. Dough amazing. Good quantity of toppings. Overall very very enjoyable experience. Only criticism was that the mozzarella didn’t taste as high quality as the rest of the ingredients. Thank you, we will be back

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Pizza and Tiramisu' in town. Excellent service too!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza's waren lekker. Alleen het was bij de deur erg onduidelijk hoe het afhalen was. Ook werd na 20 minuten duidelijk dat iets mis was gegaan bij de bestellingen online. Dat kan natuurlijk gebeuren. De mensen die buiten aan het wachten waren , hadden hierover eerder geïnformeerd kunnen worden.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza's waren lekker. Alleen het was bij de deur erg onduidelijk hoe het afhalen was. Ook werd na 20 minuten duidelijk dat iets mis was gegaan bij de bestellingen online. Dat kan natuurlijk gebeuren. De mensen die buiten aan het wachten waren , hadden hierover eerder geïnformeerd kunnen worden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super fast, super yummy. most delicious pizza of rotterdam

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de beste pizza uit de omgeving

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de pizza voor het eerst geprobeerd. Het was me bekend en het staat ook op de doos dat het alles behalve een pizza is die men kent. Dat klopt voor mij ook. De pizza was niet slecht en kwaliteit was ook wel goed, en de leuk gekozen groenten op mijn vegetarische pizza, de rand was mooi voluminieus maar niet krokant, ook de bodem was niet krokant. Dit is natuurlijk heel persoonlijk want als ik een pizza eet, die ik alleen maar van de italiaan eet normaliter, (je gaat ook geen Indisch eten bij een Turk) dan laat ik die altijd een minuutje langer erin omdat ik juist krokant lekker vindt. Maar goed, velen zullen jullie pizza wel heel lekker vinden want jullie zijn behoorlijk populair dus gelukkig hoef je het niet van mij te hebben, maar voor mij persoonlijk is dit niet echt een pizza maar meer een stuk brood waar ingrediënten op liggen. Maar, ook al is de kans klein, dat ik nog een keer een pizza van jullie zal bestellen en eten, zal ik jullie waarschijnlijk nog wel ee

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food, on time delivery!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed! Overheerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wat een sensatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd, heerlijk en ludiek met de wc-rol erbij! Warm aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi :) Allereerst bedankt voor de pizza's uiteraard. Helaas viel het niet bij iedereen in de smaak. We hadden verschillende pizza's besteld waarvan één veel te veel olijfolie bevatte. Verder was de smaak van de andere drie prima alleen vonden we de pizza's over het algemeen te zacht. Ik neem aan dat dat de manier van maken is bij Old Scuola maar ik kan mij herinneren dat ze niet ZO zacht waren bij jullie. Succes & stay safe

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s & heerlijke desserts! Bezorging = top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. En bedankt voor de extra rucola! Tot ziens!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen parmesan op parmiggiano pizza? margherita pizza was okay delivery took 1,5 hour

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was natuurlijk niet so goed als direct van jullie oven. De deeg was redelijk zacht...) Maar wel nog lekker. Bedankt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en zeer op tijd geleverd. Fijn dat we jullie pizza weer eens kunnen eten. Super goede kwaliteit. Hopelijk snel weer als vanouds op locatie. Tot dan heel graag op deze manier.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten, beetje lauw

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 6 pizza's waren bij aankomst warm. Zoals altijd zijn de pizza's van Old Scuola een genot om te zien en op te eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestelden telefonisch 5 pizza's, 1 tirami su, 2 flessen primitivo. Was heerlijk allemaal en pizza zoals pizza moet smaken. DANK!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze lievelingspizza's for sure! Dit keer alleen 1.15 uur moeten wachten zonder berichtgeving. Communicatie is key ;-) Verder was het uiteraard weer smullen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de pizza's opgehaald en lekker buiten in de zon ervan genoten. Ze waren heerlijk! Ook erg vriendelijke service aan de deur.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza maar bezorging duurde bijna anderhalf uur langer dan beloofd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Genoten! Leuk, met die wc rol erbij haha.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg een fan van jullie pizza's op festivals, helaas was nu de bezorging een half uur te laat waardoor de pizza ook al koud en slap was. Hierdoor ging ook de kwaliteit van de pizza omlaag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel erg lekker van smaak vonden wij het teleurstellend hoe snel de pizza was afgekoeld, 10 minuten nadat hij uit de oven kwam.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizzas. jammer dat de Calzone niet beschikbaar was ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Stipt op tijd klaar. Sowieso aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. Bezorgd 1.5uur later dan de bestelling en 45 min later dan verwachte bezorgtijd.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza’s van Rotterdam, nu 2x besteld en in beide gevallen zeer goed bevallen. De funghi is onze numero uno.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loved it!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best pizza in Rotterdam

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en tiramisu waren top! Heerlijke verse producten, vriendelijke bezorgster èn een gratis toiletrol. Geen idee waarom maar wij vonden dit een leuk detail :-).

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen werd niet aangegeven wat de bezorgtijd zou zijn. Pas na bestellen bleek dat het anderhalf uur zou zijn. Vervolgens kwam de pizza ook nog eens een half uur later, zonder geïnformeerd te worden. 2 uur na bestelling eindelijk een bijna koude pizza. De pizza is lekker, maar is de wachttijd niet waard.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza: very good. Delivery: ordered around 21:20 expected delivery 21:50 it arrived 22:30 (I had literally just started cooking because I thought that at that point there was a problem in the order) Online ordering: I filled all the details, including address payment etc, then it gave an error. Tried again, gave an error. Turned out that the pizza I was trying to order was sold out - but it didn't show at the BEGINNING, it only gave an error at the very end (maybe this is something for SiteDish rather than for you)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over 90 minutes late.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hadden het erg druk vrijdagavond. Pizza 19.00 besteld met 20.10 als bezorgtijd. 21.00 nog geen pizza en telefonisch niet bereikbaar. We hadden inmiddels al ander eten gehaald en waren 1 klik verwijderd van thuisbezorgd voor een nieuwe bestelling maar toen werd ik om 21.44 gebeld dat de pizza’s er binnen een minuut waren. Fijn dat jullie het zo druk hadden maar nieuwe informatie na 20.10 over de bezorgtijd had prettig geweest. Eerder gemaakte bestellingen overigens een 10 voor bezorging maar deze keer was het minder.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hour waiting time during this period is acceptable however 2 hrs is too long. Even not answering our telephones was not nice at all. At the end we drove to your restaurant and picked up our own pizzas. Pizzas were very delicious like always.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar wel een uur te laat..

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kregen helaas andere pizza’s dan we besteld hadden. Pizza zelf smaakte goed, waren alleen niet heel warm meer.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, The delivery was more than 40 minutes late. I tried to call Old Scuola many many times but had no answer. Was not even sure the delivery would arrive eventually. The Pizzas were cold and I don't have an oven. I had to put them in a pan, the result : a burnt base and a cold top! Old Scuola does great Pizzas but really needs to improve its delivery service. Sadly I will most probably never order from them again. I will have to spend a confinement without napoletanese pizza and try to get used to Kaapsalon :'( Ariel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

More than One hour late with no warning and no apologies. Pizza was cold. And one thing (bread) was not delivered.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar je wacht er 30min langer op dan de aangegeven tijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, met humor bezorgd